כריך משולשי בריאות

"מעדני יחיעם" מציעה מתכון לכריך מזין ומשביע מקמח מלא שהילדים יאהבו בשילוב פסטרמה, ירקות וגרסה לא חריפה לממרח הגזר המרוקאי המסורתי

מורחים שכבה מממרח הגזר. מסדרים מעל שכבות "פרחי פסטרמה" (עיגול פסטרמה מקופל ל-4). צילום יולה זובריצקי

מצרכים

2 פרוסות לחם מרובע מקמח מלא או קמח שיפון

150 גרם פסטרמה של פעם או פסטרמה הודו 100% חומרים טבעיים כמו של מעדני יחיעם

1 עגבנייה קטנה פרוסה

1 מלפפון פרוס

2-3 פלחי גמבה אדומה

2-3 עלי חסה

לממרח גזר מרוקאי

3-4  גזרים קלופים ומבושלים

1 כף שמן זית

1 שן שום קצוצה

1/2 כפית פפריקה מתוקה

קורט מלח

אופציה: חופן פטרוזיליה קצוצה

צילום יולה זובריצקי

אופן ההכנה

להכנת הממרח

חותכים את הגזר המבושל לעיגולים דקים.

מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית.

מוסיפים את הגזר והשום ומקפיצים במשך דקה.

מוסיפים את התבלינים ומניחים לצינון.

טוחנים את התערובת במעבד מזון עד קבלת מרקם חלק.

הממרח נשמר בצנצנת זכוכית כשבוע.

להרכבת הכריך

חוצים כל פרוסה מרובעת לחצי אלכסוני היוצר משולש.

מורחים שכבה מממרח הגזר.

מסדרים מעל שכבות "פרחי פסטרמה" (עיגול פסטרמה מקופל ל-4).

מקשטים בירקות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה