fbpx

כריך עוף

חומרים160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.2 פרוסות לחםממרח אבוקדומיונזפרוסות עגבניהעלי רוקטפרוסות בצלאופן הכנהמורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.
2 פרוסות לחם
ממרח אבוקדו
מיונז
פרוסות עגבניה
עלי רוקט
פרוסות בצל

אופן הכנה
מורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.

מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר