כריך עוף

חומרים160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.2 פרוסות לחםממרח אבוקדומיונזפרוסות עגבניהעלי רוקטפרוסות בצלאופן הכנהמורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.

חומרים
160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.
2 פרוסות לחם
ממרח אבוקדו
מיונז
פרוסות עגבניה
עלי רוקט
פרוסות בצל

אופן הכנה
מורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.

מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר