חומרים
160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.
2 פרוסות לחם
ממרח אבוקדו
מיונז
פרוסות עגבניה
עלי רוקט
פרוסות בצל
אופן הכנה
מורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.
מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.
חומרים
160 גרם חזה עוף מתובל בתבלין פילדלפיה וצלוי בגריל.
2 פרוסות לחם
ממרח אבוקדו
מיונז
פרוסות עגבניה
עלי רוקט
פרוסות בצל
אופן הכנה
מורחים את הפרוסות לחם במיונז ואבוקדו.
מניחים את חזה העוף, עגבניה, רוקט ובצל על הפרוסות וסוגרים – חותכים ל-2.