fbpx

כריך קוסקוס ודלעת

חומרים1 שקית קוסקוס 350 גרם 2 ק"ג דלעת- קלופה וחתוכה8-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים8-10 גבעולי כוסברה קצוציםמלח, פלפלאופן ההכנהלהכין את גרגרי הקוסקוס על פי ההוראות על גבי השקית. בסיר גדול להביא לרתיחה כ-5-7 ליטר מים.להוסיף את חתיכות הדלעת ולבשל כ-50 דקות עד שהדלעת מבושלת היטב ורכה.מסננים את הדלעת מן המים ומעבירים למחבת ל"ייבוש" תוך כדי בחישה כ- 30 דקות. מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לתבנית עגולה. יש ליצור מן הדלעת תחתית בגובה 2 ס"מ. מעל זה מוסיפים את גרגרי הקוסקוס שעורבבו עם הפטרוזיליה והכוסברה עד ל-2 ס"מ מקצה התבנית. מעל גרגירי הקוסקוס מוסיפים שוב דלעת על לקצה התבנית ומכניסים למקרר לשעתיים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 שקית קוסקוס 350 גרם
2 ק"ג דלעת- קלופה וחתוכה
8-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי כוסברה קצוצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה
להכין את גרגרי הקוסקוס על פי ההוראות על גבי השקית. בסיר גדול להביא לרתיחה כ-5-7 ליטר מים.

להוסיף את חתיכות הדלעת ולבשל כ-50 דקות עד שהדלעת מבושלת היטב ורכה.

מסננים את הדלעת מן המים ומעבירים למחבת ל"ייבוש" תוך כדי בחישה כ- 30 דקות. מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לתבנית עגולה. יש ליצור מן הדלעת תחתית בגובה 2 ס"מ. מעל זה מוסיפים את גרגרי הקוסקוס שעורבבו עם הפטרוזיליה והכוסברה עד ל-2 ס"מ מקצה התבנית. מעל גרגירי הקוסקוס מוסיפים שוב דלעת על לקצה התבנית ומכניסים למקרר לשעתיים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר