כריך קוסקוס ודלעת

 

חומרים
1 שקית קוסקוס 350 גרם
2 ק"ג דלעת- קלופה וחתוכה
8-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי כוסברה קצוצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה
להכין את גרגרי הקוסקוס על פי ההוראות על גבי השקית. בסיר גדול להביא לרתיחה כ-5-7 ליטר מים.

להוסיף את חתיכות הדלעת ולבשל כ-50 דקות עד שהדלעת מבושלת היטב ורכה.

מסננים את הדלעת מן המים ומעבירים למחבת ל"ייבוש" תוך כדי בחישה כ- 30 דקות. מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לתבנית עגולה. יש ליצור מן הדלעת תחתית בגובה 2 ס"מ. מעל זה מוסיפים את גרגרי הקוסקוס שעורבבו עם הפטרוזיליה והכוסברה עד ל-2 ס"מ מקצה התבנית. מעל גרגירי הקוסקוס מוסיפים שוב דלעת על לקצה התבנית ומכניסים למקרר לשעתיים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה