fbpx

כרמלה בנחלה מארחת שלושה יקבי בוטיק ישראליים

היינות יוגשו לטעימה על טס עץ שעוצב במיוחד ועליו שלושה קראפים של 250 מ"ל כל אחד – סה"כ בדיוק כמו בקבוק יין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

במהלך חודש נובמבר מארחת מסעדת כרמלה שלושה יקבי בוטיק משפחתיים, המייצרים מספר מצומצם של בקבוקים:

יקב רד פואטרי, משק טל כרמי יוסף – ארליך 2002 עירוב של 40% שיראז, 40% מרלו ו- 20% קברנה מכרמי גזר.
יקב בן שושן מקיבוץ ברור חיל, צפון הנגב – מרלו, עבדת 2003 מכרמי עבדת ברמת הנגב.
יקב מישר מאזור השפלה הדרומית, גדרה – קברנה סובניון 2001 מכרם מישר ( 85% קברנה ו 15% מרלו ).

היינות יוגשו לטעימה על טס עץ שעוצב במיוחד, ועליו שלושה קראפים של 250 מ"ל כל אחד – סה"כ בדיוק כמו בקבוק יין.

יינות שלושת היקבים משווקים ע"י טרואר – ארץ גפן,
טל. 09-8912449, [email protected]



כרמלה בנחלה
התבור 46, פינת הרמב"ם, תל אביב
טל. 03-5161417
פקס. 03-5161368

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר