כרמלה בנחלה מארחת שלושה יקבי בוטיק ישראליים

במהלך חודש נובמבר מארחת מסעדת כרמלה שלושה יקבי בוטיק משפחתיים, המייצרים מספר מצומצם של בקבוקים:

יקב רד פואטרי, משק טל כרמי יוסף – ארליך 2002 עירוב של 40% שיראז, 40% מרלו ו- 20% קברנה מכרמי גזר.
יקב בן שושן מקיבוץ ברור חיל, צפון הנגב – מרלו, עבדת 2003 מכרמי עבדת ברמת הנגב.
יקב מישר מאזור השפלה הדרומית, גדרה – קברנה סובניון 2001 מכרם מישר ( 85% קברנה ו 15% מרלו ).

היינות יוגשו לטעימה על טס עץ שעוצב במיוחד, ועליו שלושה קראפים של 250 מ"ל כל אחד – סה"כ בדיוק כמו בקבוק יין.

יינות שלושת היקבים משווקים ע"י טרואר – ארץ גפן,
טל. 09-8912449, [email protected]



כרמלה בנחלה
התבור 46, פינת הרמב"ם, תל אביב
טל. 03-5161417
פקס. 03-5161368






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה