fbpx

כרעיים בריבת בצל בתוספת אורז בסמטי

רכיבים ל- 4 סועדים:חבילת כרעיים טבעוףלהכנת ריבת הבצל: קילו בצל פרוסשתי כוסות סוכר חום בקבוק יין אדום יבשחצי כוס חומץ בלסמירבע כוס שמן תירסשן שום כתושהלאורז: כוס אורז בסמטי אורגני שמןמלחמים רותחיםראש ברוקולי 1 בינוניאופן ההכנה:להכנת ריבת בצל:מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מבשלים עד שהנוזלים מתאדים.מורחים את הכרעיים של טבעוף בריבת הבצל. משרים את הבשר כשעתיים לכל הפחות. צולים כ- 50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, ומדי פעם מרטיבים בנוזלים שהצטברו בזמן האפייה.להכנת האורז:מבשלים את האורז בסיר עם שתי כפות שמן במשך 2 דקות.מוסיפים 2 כוסות מים רותחים וכפית מלח. מכסים את הסיר ומורידים מהאש לאחר 10 דקות.במקביל, לוקחים את הברוקולי ושמים אותו בסיר עם מים שהורתחו מראש. מבשלים כ- 5 דקות ומוסיפים כפית מלח בזמן הבישול. חותכים את הברוקולי ומוסיפים לאורז.מסדרים את האורז עם הברוקולי והעוף על הצלחת ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים ל- 4 סועדים:
חבילת כרעיים טבעוף
להכנת ריבת הבצל:
קילו בצל פרוס
שתי כוסות סוכר חום
בקבוק יין אדום יבש
חצי כוס חומץ בלסמי
רבע כוס שמן תירס
שן שום כתושה
לאורז:
כוס אורז בסמטי אורגני
שמן
מלח
מים רותחים
ראש ברוקולי 1 בינוני

אופן ההכנה:
להכנת ריבת בצל:
מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
מורחים את הכרעיים של טבעוף בריבת הבצל. משרים את הבשר כשעתיים לכל הפחות.
צולים כ- 50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, ומדי פעם מרטיבים בנוזלים שהצטברו בזמן האפייה.

להכנת האורז:
מבשלים את האורז בסיר עם שתי כפות שמן במשך 2 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים וכפית מלח.
מכסים את הסיר ומורידים מהאש לאחר 10 דקות.
במקביל, לוקחים את הברוקולי ושמים אותו בסיר עם מים שהורתחו מראש.
מבשלים כ- 5 דקות ומוסיפים כפית מלח בזמן הבישול.
חותכים את הברוקולי ומוסיפים לאורז.
מסדרים את האורז עם הברוקולי והעוף על הצלחת ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר