כרעיים ממולאים מוגשים על רוטב תמרים

מרכיבים ל- 10 סועדים:חומרים למילוי:100 גר' משמש יבש100 גר' תמרים יבשים100 גר' אגוזים שבורים50 גר' סילאן200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזוןלתיבול: מלח ופלפל לבןלרוטב:½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)100 גר' פלפל ירוק ואדום100 גר' סילאן – 3 כפות גדושותתיבול: צ'יליאופן ההכנה:מערבבים היטב את חומרי המילוי.ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף.צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה, ועוד 30 דקות בחום בינוני.הגשה:את הכרעיים פורסים ומניחים על הרוטב החם.מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.

מרכיבים ל- 10 סועדים:
חומרים למילוי:
100 גר' משמש יבש
100 גר' תמרים יבשים
100 גר' אגוזים שבורים
50 גר' סילאן
200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזון
לתיבול: מלח ופלפל לבן

לרוטב:
½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
100 גר' פלפל ירוק ואדום
100 גר' סילאן – 3 כפות גדושות
תיבול: צ'ילי

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המילוי.
ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף.
צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה, ועוד 30 דקות בחום בינוני.

הגשה:
את הכרעיים פורסים ומניחים על הרוטב החם.
מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר