כרעיים עוף "חצר כנרת"

 

מרכיבים ל- 10 סועדים:
חומרים למילוי:
100 גר' משמש יבש
100 גר' תמרים יבשים
100 גר' אגוזים שבורים
50 גר' סילאן "חצר כנרת"
200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזון
לתיבול: מלח ופלפל לבן

רוטב:
½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
100 גר' פלפל ירוק ואדום
100 גר' סילאן "חצר כנרת"- 3 כפות גדושות
תיבול: צ'ילי

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המילוי.
ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף.
צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה, ועוד 30 דקות בחום בינוני.
פורסים את הכרעיים ומניחים על הרוטב החם.

מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.


למתכונים נוספים: www.tmarimplus.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה