fbpx

כרעי עוף עם בצל סגול וסילאן

מנה מהירה שאינה דורשת היערכות מיוחדת. חומרים ל-8-6 מנות:2 בצלים סגולים, פרוסים4 כרעי עוף, נקיות3 כפות אבקת מרק בצל 2 כפות שמן זית3/4-1/2 כוס סילאןמלח ופלפל, לפי הטעםאופן ההכנהמסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה. מניחים מעל את הכרעיים ובוזקים אבקת מרק ושמן זית. יוצקים מסביב סילאן, מלח ופלפל ומכסים ברדיד אלומיניום. צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מסירים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות, הופכים את הכרעיים וצולים 10 דקות. הופכים שוב את הכרעיים וצולים 15-10 דקות להשחמה.טיפסקל:החליפו את הסילאן בדבש או בצנצנת של רוטב מוכן לפי טעמכם, והוסיפו לצד הכרעיים מבחר ירקות שיתובלו באותה רוטב.האתר של פסקלצילום: דרור כץ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה מהירה שאינה דורשת היערכות מיוחדת.

חומרים ל-8-6 מנות:
2 בצלים סגולים, פרוסים
4 כרעי עוף, נקיות
3 כפות אבקת מרק בצל
2 כפות שמן זית
3/4-1/2 כוס סילאן
מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות הבצל בתבנית אפייה.
מניחים מעל את הכרעיים ובוזקים אבקת מרק ושמן זית.
 יוצקים מסביב סילאן, מלח ופלפל ומכסים ברדיד אלומיניום.
צולים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 
מסירים את הכיסוי, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות, הופכים את הכרעיים וצולים 10 דקות.
הופכים שוב את הכרעיים וצולים 15-10 דקות להשחמה.

טיפסקל:
החליפו את הסילאן בדבש או בצנצנת של רוטב מוכן לפי טעמכם, והוסיפו לצד הכרעיים מבחר ירקות שיתובלו באותה רוטב.

האתר של פסקל

צילום: דרור כץ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר