fbpx

כרעי פרגית ברוטב בורגיניון

ל- 8 מנותמתבלים 8 כרעי פרגית בשמן זית, גריל עוף, עשבי תיבול ושום טרי קצוץ.מכניסים לתנור למשך 40 דקות. מקררים.מכינים במקביל רוטב (ל-8 מנות):לוקחים 2 ליטר רוטב חום (מרוטב צלי הבקר הבסיסי), מוסיפים 300 מ"ל יין אדום משובח,300 גרם בצל מטוגן,300 גרם פטריות שמפיניון טריות, מעט סוכר, פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק בצל.מרתיחים ומוסיפים מלח ופלפל.שופכים על כרעי הפרגית, ומכניסים לתנור לכ-30 דקות עד קבלת צבע ומרקם עסיסיים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 8 מנות

מתבלים 8 כרעי פרגית בשמן זית, גריל עוף, עשבי תיבול ושום טרי קצוץ.
מכניסים לתנור למשך 40 דקות. מקררים.

מכינים במקביל רוטב (ל-8 מנות):
לוקחים 2 ליטר רוטב חום (מרוטב צלי הבקר הבסיסי),
מוסיפים 300 מ"ל יין אדום משובח,
300 גרם בצל מטוגן,
300 גרם פטריות שמפיניון טריות,
מעט סוכר, פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק בצל.
מרתיחים ומוסיפים מלח ופלפל.
שופכים על כרעי הפרגית, ומכניסים לתנור לכ-30 דקות עד קבלת צבע ומרקם עסיסיים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר