כרעי פרגית ברוטב בורגיניון

 

ל- 8 מנות

מתבלים 8 כרעי פרגית בשמן זית, גריל עוף, עשבי תיבול ושום טרי קצוץ.
מכניסים לתנור למשך 40 דקות. מקררים.

מכינים במקביל רוטב (ל-8 מנות):
לוקחים 2 ליטר רוטב חום (מרוטב צלי הבקר הבסיסי),
מוסיפים 300 מ"ל יין אדום משובח,
300 גרם בצל מטוגן,
300 גרם פטריות שמפיניון טריות,
מעט סוכר, פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק בצל.
מרתיחים ומוסיפים מלח ופלפל.
שופכים על כרעי הפרגית, ומכניסים לתנור לכ-30 דקות עד קבלת צבע ומרקם עסיסיים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה