חומרים ואופן ההכנה
בקשו מהקצב כתר צלעות טלה, ושייקצב את העצמות של הצלעות.
השרו אותן למשך 120 דקות בתערובת הכוללת 1 כוס יין אדום משובח, 5 שיני שום כתושות, 3 כפות סילאן תמרים טבעי או דבש, 2 כפות שמן זית, 1/4 כפית צ'ילי גרוס, 2 כפות סוכר חום, מעט טימין או רוזמרין, מלח ופלפל.
לאחר ההשריה צרבו את הנתח מכל הכיוונים במחבת.
הניחו בתבנית פיירקס 5 תפוחי אדמה, 5 בצלי שאלוט וראש שום שלם.
הוסיפו את הנתח יחד עם המשרה.
כסו בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום.
הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל- 75 דקות.
להגשה
מומלץ לפזר שברי שקדים מולבנים.