fbpx

כתר צלעות טלה

הניחו בתבנית פיירקס 5 תפוחי אדמה, 5 בצלי שאלוט וראש שום שלם. הוסיפו את הנתח יחד עם המשרה. כסו בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום
שף יוני טובול ממסעדת באשערט הכשרה בצפת מציע מתכון לכתר צלעות טלה: "בשר טלה רך ועסיסי בקיצוב נכון יהפוך את ארוחת החג לטעימה במיוחד. הסוד שמשדרג את המנה? יין אדום וסילאן תמרים"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים ואופן ההכנה

בקשו מהקצב כתר צלעות טלה, ושייקצב את העצמות של הצלעות.

השרו אותן למשך 120 דקות בתערובת הכוללת 1 כוס יין אדום משובח, 5  שיני שום כתושות, 3 כפות סילאן תמרים טבעי או  דבש, 2 כפות שמן זית, 1/4 כפית צ'ילי גרוס, 2 כפות סוכר חום, מעט טימין או רוזמרין, מלח ופלפל.

לאחר ההשריה צרבו את הנתח מכל הכיוונים במחבת.

הניחו בתבנית פיירקס 5 תפוחי אדמה, 5 בצלי שאלוט וראש שום שלם.

הוסיפו את הנתח יחד עם המשרה.

כסו בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום.

הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל- 75 דקות.

להגשה

מומלץ לפזר שברי שקדים מולבנים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר