לא רוצים לבשל? סיון שף מציעה תפריט פסח תשס"ט

גם השנה מציעה השפית סיון גולדברג תפריט עשיר ומגוון לחג הפסח, ממנו ניתן  לבנות את ארוחת החג.
התפריט (לא כשר, לתשומת לבכם) מחולק לפי אופי המנות, ומתומחר לכמות של 4 סועדים ( אלא אם מצוין אחרת). המחירים כוללים מע"מ וחלוקה לאזור חיוג 09 במינימום הזמנה של 500 ש"ח . מחוץ לאזור זה יש תוספת תשלום של 50 ₪ .

סיון מבטיחה כי הארוחה תגיע בערב החג טרייה וארוזה בכלים המתאימים לאחסון וחימום. שעת ההגעה תתואם לנוחותכם.
סיון אומרת כי אם יש מנות שאינן מופיעות בתפריט, ניתן לומר לה והיא תבשלן 
בשמחה. אם ברצונכם לשכור כלים לארוחת החג, סיון תאשמח לעזור ולקשר עם חברות השכרת ציוד באזור מגוריכם.

מנות ראשונות:
מרקים 
• מרק עוף צח עם קניידלעך או קרפלעך בשרי – 120 ₪
• מרק ירקות עשיר וריחני, או מרק ריבולטה איטלקית עם עגבניות, לחם, ושעועית קטנה, או מרק עדשים, קבנוס וארטישוק – 120 ₪
• מרק קרם שורשים לבנים, או קרם בטטה בחלב קוקוס או שמנת עם טימין וג'ינג'ר, או מרק קרם פטריות יער ואורגנו, או מרק בצל צרפתי בציר בקר וגבינת גרוויאר – 130 ₪

דברים טובים
• כבד קצוץ משובח, עם חלה מתוקה וחזרת – 140 ₪
• פטה כבדי עוף בקרם קסיס עם בריוש צרפתי – 150 ₪
• קציצות דגים, קציצות של טלה וכרישה – 120 ₪ (12 יח')
• סביצ'ה של דניס טרי כבוש בלימון ומלח אטלנטי עם סלסה עגבניות וכוסברה, או  גרוולקס (סלמון בכבישה ביתית) עם קרם פרש לימוני – 130 ₪
• לביבות בטטה עם רוקפור וטימין, או לביבות תפו"א, כרישה ואגוזי מלך, או תרד וגבינת עזים – 80 ₪ (12 יח')
• קישים אישיים של בצל ופרמז'ן, תרד וריקוטה, פטריות באורגנו, ברוקולי וקשיו, גבינות עזים ואנטיפסטי – 40 ₪ (4 יח')
• קישים גדולים באותם טעמים (מכילים 16 מנות) – 70 ₪
• קרפצ'יו פילה בקר מעולה בבלסמי, צנובר, פרמז'ן ובייבי חמנייה – 164 ₪
• פטה טונה איטלקי עם פלפל קלוי, צלפים ופלחי לימון – כ- 10 מנות – 90 ₪
• פירות יבשים ופטריות יער ממולאות בטלה טחון מתקתק-פיקנטי – 70 ₪ (12 יח')
• גלילות חזה עוף (דמוי סושי) בעגבניות מיובשות, חזה אווז מעושן וזיתי קלמטה ברוטב עדין של חרדל ויין לבן – 100 ₪
• גלילות חצילים עם בשר, ירקות וצנובר, או פסטו וגבינת עזים – 80 ₪ (12 יח')

סלטים 
• אנטיפסטי – ירקות קלויים במרינדות שונות – חציל בלאדי בטחינה יוגורט נענע, או פלפל קלוי בבלסמי ושקדים, או כרובית אפויה בפסטו ואנשובי, או בטטה צלויה בדבש, טימין ושום, או סלק אפוי ביין פורט וחרדל מגורגר – כל סוג 76 ₪
• סלט ירוק עם שלל חסות, עלים ונבטי חמנייה, פלחי הדרים ואגוזי מלך בויניגרט חרדל ודבש, או עם אגסים ורוקפור – 70 ₪
• סלט עגבניות שרי עם אגסים, רוקט ואגוזים מסוכרים בבלסמי מעודן – 80 ₪
• סלט קינואה, או בורגול עם ירקות, או פירות יבשים ופיצוחים – 52 ₪
• סלט אביב של ירקות קריספיים צבעוניים וחזה עוף מוקפץ ברוטב של חמאת בוטנים ושמן סומסום – 96 ₪
• סלט קיסר של לבבות חסה, קרוטונים, פרמז'ן ואנשובי ברוטב קיסר קלאסי ופיקנטי – 88 ₪
• סלט וולדורף מסורתי עם תפוחי עץ, אננס, אגוזים וסלרי – 88 ₪
• ויניגרטים (חרדל ודבש, בלסמי, עשבי תיבול, חמאת בוטנים, קיסר) – 22 ₪ לחצי ליטר, 40 ₪ לליטר.

מנות עיקריות:
בשר
• רוסטביף סינטה בחרדל מגורגר, יין פורט, רוזמרין ושום אפוי – 185 ₪
• קדרת ציידים משובחת, 8 שעות בקדרה בציר בקר, יין בורדו, שורשים, ערמונים, עשבים ושלל הפתעות – 240 ₪
• מדליוני פילה בקר ברוטב יין – 280 ₪
• שוק טלה עסיסית בקונפי פלפלים, מנגו, עשבים ומייפל – לשוק שלמה ובה כ- 10 מנות – 480 ₪
• שוק אווז קונפי בתפוזים, טימין ושורשים לבנים – 200 ₪
• לשון בקר נימוחה בחמאת הדרים וצימוקים, שרדונה ודבש – 180 ₪
• קדרת כדורי בשר עסיסיים ברוטב עגבניות ויין אדום / לימון, יין לבן ועשבים, או רוטב סמיך של שורשים וציר בקר, או יין מתקתק, פירות יבשים ופלפל שחור – 180 ₪

עוף
• עוף בתנור: בדבש, סויה, צ'ילי מתוק וג'ינג'ר, או פרובנסלי – עגבניות, בזיליקום, זיתי קלמטה ובלסמי מצומצם, או יין לבן, חרדל, קשיו ולימון, או טריאקי, שזיפים שחורים וסומסום, או עגבניות מיובשות ועשבי תיבול – 192 ₪
• קדרת של שוקיים, או ירכיים עם המון ירקות ושורשים, קטניות לפי הטעם, מבושל שעות רבות בציר עוף, יין לבן, סילאן ותבלינים ססגוניים – 208 ₪
• עוף צעיר שלם צלוי לאיטו במרינדות הנ"ל – לעוף שלם ששוקל 1.5 – 2 ק"ג מקסימום – 145 ₪ (אפשר גם טבע – עוף)
• ירכיי עוף עסיסיות ללא העצם (פרגיות) במרינדות הנ"ל – 184 ₪
• כבדי עוף מוקפצים ביין אדום וקוניאק עם קונפי שזיפים בצל ושום – 190 ₪

דגים ופירות ים
• פילה סלמון נורווגי טרי בקונפי תאנים ושום, סילאן ודומדמניות, או רוטב לימון ובזיליקום קרמי איטלקי, או חרדל מגורגר, שום ועשבי תיבול – 188 ₪
• פילה (2 לאדם) או דג שלם (דניס, לברק, מוסר, בס, פורל) בסלסה עגבניות טריות, עשבים, שום, לימון ופסטיס – 260 ₪
• פאייה פירות ים עם קונפי סלרי, בצל שום ועגבניות, עשבי תיבול, זעפרן ומעט שמנת – 160 ₪

תוספות
• תפו"א זעיר ושורשים לבנים בחמאת יין לבן ועשבים – 72 ₪
• גרטן תפו"א דקיקים בשמנת, עשבים וגבינה כחולה – 80 ₪
• פלחי תפו"א ובטטות צלויות בדבש, חמאה, שום וטימין – 72 ₪
• קדרת אורז בסמטי, פרסי, ריזוטו איטלקי, אורז מלא – במבחר תיבולים לפי הטעם – 60 ₪
• קוסקוס, בורגול, קינואה, כוסמת, חיטה מבושלים בציר ירקות ועשבי תיבול – 72 ₪
• ברוקולי בקשיו וחמאת לימון, שעועית ירוקה בבלסמי וקונפי עגבניות, במיה ברוטב עגבניות פרובנסלי ועגבניות מיובשות, כרוב ניצנים בחמאת יין לבן, שום אפוי וסומסום שחור קלוי, אפונת גינה עדינה בחמאת חרדל מגורגר, הדרים וקונפי בצל – 100 ₪

צמחוני
• רביולי תרד וריקוטה, רביולי בטטה, רביולי פטריות, רביולי גבינות, רביולי סלמון – במבחר רטבים – 180 ₪
• ניוקי תפו"א במבחר רטבים – 160 ₪

קינוחים:
עוגות
מוס שוקולד בלגי עשיר, טריקולד, מוס פירות אדומים ופיסטוק, גבינה אפויה ופירורים, גבינה ומוס פירות אדומים, טארט פירות העונה בקרם וניל, עוגת פררו רושה, טארט מרנג לימון, טארט אגוזים בקרמל – כל עוגה ובה 16 מנות יפות – 140 ₪, פרט לפררו רושה – 150 ₪
עוגות שמרים ועוגות בחושות במגוון טעמים – 55 ₪ לתבנית אינגליש קייק

קינוחים אישיים
כל העוגות השלמות בגרסה אישית, קרם ברולה, פונדנט שוקולד, טירמיסו ממסקרפונה איטלקית ובישקוטים באספרסו – 92 ₪
סלט פירות העונה חתוך קטן וטרי בלימונצ'לו, נענע ושקדים – 86 ₪

את ההזמנות מומלץ להעביר אל סיון גולדברג עד שבועיים לפני ערב החג
טל. 052-4044250  
פקס. 09-7963907 
[email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה