fbpx

לבבות ארטישוק בפטריות וירקות שורש

מצרכים (10 מנות)10 לבבות ארטישוק טרייםחצי כוס מיץ לימון250 ג' פטריות טריות חצי כוס שמן זית 1 בצל גדול חתוך לקוביות1 גזר חתוך לקוביות1 ראש סלריחצי כפית פלפל שאטה גרוס1 כף שום כתוש1 כפית כורכוםמלח לפי הטעם1 כף קורנפלורחצי כוס יין לבןחצי כפית כוסברהאופן ההכנהמרתיחים את לבבות הארטישוק במי מלח וחצי כוס מיץ לימון במשך 10-15 ד' עד לריכוך.חותכים את הארטישוק לרבעים ואת הפטריות לחצאים. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עד להברקה. מוסיפים את התבלינים, הארטישוק והפטריות ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלור ואת היין הלבן. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לריכוך. מכבים את האש. מוספים את הכוסברה מערבבים ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (10 מנות)
10 לבבות ארטישוק טריים
חצי כוס מיץ לימון
250 ג' פטריות טריות
חצי כוס שמן זית
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
1 ראש סלרי
חצי כפית פלפל שאטה גרוס
1 כף שום כתוש
1 כפית כורכום
מלח לפי הטעם
1 כף קורנפלור
חצי כוס יין לבן
חצי כפית כוסברה

אופן ההכנה
מרתיחים את לבבות הארטישוק במי מלח וחצי כוס מיץ לימון במשך 10-15 ד' עד לריכוך.

חותכים את הארטישוק לרבעים ואת הפטריות לחצאים. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עד להברקה.

מוסיפים את התבלינים, הארטישוק והפטריות ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלור ואת היין הלבן. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לריכוך. מכבים את האש.

מוספים את הכוסברה מערבבים ומגישים.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר