לבבות בראוניס שוקולד

מרכיבים:5 ביצים מספר L300 גר' סוכר לבן370 שוקולד מריר125 גר' שוקולד חלב225 גר' חמאה80 גר' בקנדי140 גר' קמח4 גר' אבקת אפייהניתן להוסיף 100 גר' אגוזי מלךאופן ההכנה:מקציפים בקערת מיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה לקצף אחיד אבל לא חזק מדי.ממיסים את השוקולדים יחד עם חמאה ומוסיפים לקצף הביצים.מערבבים ידנית ולבסוף מוסיפים את הברנדי והקמח ואבקת האפייה לסירוגין, ומערבבים היטב.יוצקים לתבנית מרובעת גודל 30*20 או לתבניות בצורת לב.אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 30 דקות.לבדיקת מוכנות הבראוניס, יש לנעוץ קיסם במרכז. עליו לצאת לח אבל לא יבש מדי. מקררים וקורצים לבבות (או משחררים מתבנית הלבבות), מצפים בציפוי שוקולד.ציפוי שוקולד:מרכיבים:200 גר' שמנת מתוקה200 גר' שוקולד מריראופן ההכנה:להרתיח שמנת, לשפוך על השוקולד ולערבב היטב.לקרר לטמפרטורת החדר ולצפות את הלבבות.

מרכיבים:
5 ביצים מספר L
300 גר' סוכר לבן
370 שוקולד מריר
125 גר' שוקולד חלב
225 גר' חמאה
80 גר' בקנדי
140 גר' קמח
4 גר' אבקת אפייה
ניתן להוסיף 100 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה:
מקציפים בקערת מיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה לקצף אחיד אבל לא חזק מדי.
ממיסים את השוקולדים יחד עם חמאה ומוסיפים לקצף הביצים.
מערבבים ידנית ולבסוף מוסיפים את הברנדי והקמח ואבקת האפייה לסירוגין, ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית מרובעת גודל 30*20 או לתבניות בצורת לב.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 30 דקות.
לבדיקת מוכנות הבראוניס, יש לנעוץ קיסם במרכז. עליו לצאת לח אבל לא יבש מדי.
מקררים וקורצים לבבות (או משחררים מתבנית הלבבות),
מצפים בציפוי שוקולד.

ציפוי שוקולד:
מרכיבים:
200 גר' שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה:
להרתיח שמנת,
לשפוך על השוקולד ולערבב היטב.
לקרר לטמפרטורת החדר ולצפות את הלבבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר