לבבות סנדוויץ' שוקולד במילוי ריבה

עוגיות שוקולד בצורת לבבות במילוי ריבה עם קישוט שוקולד לבן. הדרך להראות שאוהבים. כמות: 25 סנדוויצ'ים, רמת קושי: בינוני, זמן הכנה: שעתיים

חומרים לעוגיות

180 גרם (כוס ורבע) קמח
30 גרם (3 כפות) קקאו
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם (5 כפות) אבקת סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קורט מלח
1 ביצה M

למילוי

ריבת תות או פטל חלקה

לקישוט

50 גרם שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה

עוגיות

במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קקאו, שוקולד מריר ואבקת סוכר.

טוחנים יחד עד שמתקבלת אבקה דקה ושוקולדית.

מוסיפים חמאה ומלח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.

מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.

מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, משטחים לצורת דיסקית ועוטפים בניילון נצמד. מצננים במקרר במשך כשעה.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ וקורצים לבבות.

למחצית מהלבבות מוציאים עיגול קטן מהמרכז באמצעות פקק קטן או צנתר.

שמים את הלבבות על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.

מחממים תנור ל-170 מעלות.

אופים את העוגיות במשך 10-12 דקות או עד שהן יציבות למגע. מצננים לחלוטין.

בעזרת כפית שמים מעט ריבה על כל עוגיה ללא חור וסוגרים עם עוגיה עם חור.

קישוט

ממלאים שק זילוף קטן בשוקולד לבן מומס, ומזלפים על גבי העוגיות.

מגישים מיד.

טיפים ושדרוגים

שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד 4-5 ימים.

אם רוצים – אפשר להקפיא את העוגיות בקופסה אטומה עד חודש, אך מומלץ להוסיף את קישוט השוקולד המומס לפני ההגשה.

במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב באותה כמות.

 

מתכון של נטלי לוין, לרגע מתוק של שוקולד עלית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר