לבבות ריבה

חומרים2.5 כוסות קמחכפית א. אפיהכוס סוכר200 גרם חמאה3 ביציםתמצית וניל אופן הכנהמערבבים במיקסר את הסוכר והחמאה עד שהתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את הביצים, ולאחר מכן את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק חלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים מעט. מרדדים לדפים דקים של בצק אותם מכניסים להקפאה לחצי שעה. קורצים מהבצק צורות של לב כאשר במחצית מן הלבבות קורצים גם עיגול קטן במרכז.אופים בחום של 180 מעלות 10 דקות או עד שהעוגיות זהובות.מזלפים ריבה על הלבבות השלמים (רצוי תות אבל אפשר כל ריבה אחרת) ומכסים עם הלבבות בעלי החור האמצעי.מפזרים מעט אבקת סוכר.

חומרים
2.5 כוסות קמח
כפית א. אפיה
כוס סוכר
200 גרם חמאה
3 ביצים
תמצית וניל

אופן הכנה
מערבבים במיקסר את הסוכר והחמאה עד שהתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את הביצים,

ולאחר מכן את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק חלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים מעט.

מרדדים לדפים דקים של בצק אותם מכניסים להקפאה לחצי שעה.

קורצים מהבצק צורות של לב כאשר במחצית מן הלבבות קורצים גם עיגול קטן במרכז.

אופים בחום של 180 מעלות 10 דקות או עד שהעוגיות זהובות.

מזלפים ריבה על הלבבות השלמים (רצוי תות אבל אפשר כל ריבה אחרת) ומכסים עם הלבבות בעלי החור האמצעי.

מפזרים מעט אבקת סוכר.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר