חומרים:
275 גר' אספרגוס קצוץ (חצי צרור)
1 ביצה
1 בצל בינוני קצוץ
100 גר' קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את האספרגוס הקמח, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת, ומניחים בעזרת כף גדולה מהתערובת.
כאשר הלביבה משתחררת בקלות, הופכים לצד שני עד להזהבה.
מגישים חם.
מנה זו ומנות נוספות על טהרת האספרגוס יוגשו במסגרת פסטיבל האספרגוס שיתקיים בכל חודש אפריל 2008 במסעדת קורדליה, ביסטרו נועה והג'פה בר – מתחם השף ניר צוק, יפו.