רכיבים
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגוררים בפומפייה
2 קישואים מגוררים בפומפייה, המסוננים במסננת להוצאת הנוזלים
1 כרובית טרייה
1 ביצה
1/2 כוס קמח מלא או קוואקר טחון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הכרובית ומבשלים במים רותחים עד לריכוך.
מפרקים אותה ומניחים בצד.
במחבת יש להקפיץ את הבצל והגזרים למספר דקות, ולאחר הזהבה להוסיף את הקישואים.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה, כולל הביצה והקמח או הקוואקר הטחון.
מהבלילה קורצים לביבות ומניחים על מגש המותאם לתנור.
לחמם את התנור ל-180 מעלות ולאפות במשך 30-40 דקות.