לביבות בטטה ובזיליקום

חומרים ואופן ההכנה:2 בטטות בינוניות או אחת גדולה – יש לאפות אותן בתנור ב- 200 מעלות כשעה,  עד שרך. לקלף ולקרר 1/2 כוס קמח 20 גר' בזיליקום קצוץמלח ים  ופלפלשמן לטיגוןלערבב את כל המרכיבים עד למרקם אחיד – לא להשתמש במיקסרבעזרת 2 כפות לצקת את הבלילה במחבת חמה עם שכבה דקה של שמן לטיגון,ולטגן עד להזהבה.קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

חומרים ואופן ההכנה:
2 בטטות בינוניות או אחת גדולה – יש לאפות אותן בתנור ב- 200 מעלות כשעה,  עד שרך. לקלף ולקרר
1/2 כוס קמח
20 גר' בזיליקום קצוץ
מלח ים  ופלפל
שמן לטיגון
לערבב את כל המרכיבים עד למרקם אחיד – לא להשתמש במיקסר
בעזרת 2 כפות לצקת את הבלילה במחבת חמה עם שכבה דקה של שמן לטיגון,
ולטגן עד להזהבה.

קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר