לביבות בטטה

מרכיבים0.5 ק"ג בטטהכף ג'ינג'ר מגורדחופן פטרוזיליהקורט צ'ילי טחוןכף סוכרמלח פלפל2 ביצים2 כפות קמחכפית אבקת אפיהשמן לטיגוןהכנהלערבב מרכיבים להוסיף מלח ופלפל לפי טעם וליצוק למחבת עם שמן חצי עמוק וחם בעזרת כף או לתוך "רינג" (על מנת לשמור על צורה עיגולית).

מרכיבים
0.5 ק"ג בטטה
כף ג'ינג'ר מגורד
חופן פטרוזיליה
קורט צ'ילי טחון
כף סוכר
מלח פלפל
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית אבקת אפיה
שמן לטיגון

הכנה
לערבב מרכיבים להוסיף מלח ופלפל לפי טעם וליצוק למחבת עם שמן חצי עמוק וחם בעזרת כף או לתוך "רינג" (על מנת לשמור על צורה עיגולית).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר