לביבות בצל – יא זוזי

 

חומרים ל-15 יחידות
2 בצלים יבשים גדולים קצוצים דק
3 ביצים גדולות
4 כפות מים קרים
4 כפות גדושות קמח
1 כפית מלח דק
½ כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
לערבב את כל החומרים היטב כדקה עם מזלג או מקצף יד עד
שנוצרת בלילה אוורירית.

לחמם סיר עם שמן, וכשהשמן חם לקחת כף מהבלילה, להניח בשמן החם, לטגן עד לקבלת צבע חום בהיר ולהפוך לצד השני.

ניתן לטגן כמה לביבות ביחד ולשמור על מרחק בין לביבה ולביבה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה