לביבות גבינה ותירס בעשבי תיבול

 

חומרים לכ-15 יחידות:
3 ביצים
1 כוס גרגירי תירס כתושים
3 כפות קמח
3 כפות קמח תופח
1 יחידה גבינת סקי חצי קילו
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
שמן או חמאה לטיגון
גביע שמנת חמוצה יטבתה להגשה

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת בלילה רכה.
מחממים במחבת מעט שמן/חמאה ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים כשתי דקות מכל צד או עד שהלביבה זהובה.
מגישים חם בתוספת שמנת חמוצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה