לביבות גזר וג'ינג'ר על קרם סלרי

"מעריב גורמה קיץ 2006" כמה מנות/סועדים: 30 חומרים 20 גזרים בינוניים2 חופנים עלי סלרי קצוצים דק20 גר' גי'נג'ר טרי מגורד5 ביצים350 גר' קמח מנופה1 גביע שמנת חמוצה3 כפיות מלח1 כפית פלפל לבןחומרים לקרם סלריכוס גבעול סלרי קצוץ ללא עלים5 כפות מיונז דל שומן1 כף שמן זית2 כפות מיץ לימוןמלח ופלפל לבן גרוס לפי הטעםאופן ההכנהאופים את הגזרים אשר עטופים בנייר כסף למשך שעה בתנור בטמפ' של כ-180 מעלות. לאחר שהתקררו, טוחנים במעבד מזון. מוסיפים את שאר המרכיבים ומחברים עד לקבלת עיסה חלקה. באמצעות כף, יוצרים לביבות ומטגנים על מחבת גריל (נון-סטיק) חמה עם מעט שמן זית.אופן הכנת קרם סלרילטחון הכל במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק.



"מעריב גורמה קיץ 2006"

כמה מנות/סועדים: 30

חומרים
20 גזרים בינוניים
2 חופנים עלי סלרי קצוצים דק
20 גר' גי'נג'ר טרי מגורד
5 ביצים
350 גר' קמח מנופה
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן

חומרים לקרם סלרי
כוס גבעול סלרי קצוץ ללא עלים
5 כפות מיונז דל שומן
1 כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
אופים את הגזרים אשר עטופים בנייר כסף למשך שעה בתנור בטמפ' של כ-180 מעלות. לאחר שהתקררו, טוחנים במעבד מזון.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומחברים עד לקבלת עיסה חלקה.

באמצעות כף, יוצרים לביבות ומטגנים על מחבת גריל (נון-סטיק) חמה עם מעט שמן זית.

אופן הכנת קרם סלרי
לטחון הכל במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק.







כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר