לביבות גזר וג’ינג’ר על קרם סלרי

 



“מעריב גורמה קיץ 2006”

כמה מנות/סועדים: 30

חומרים
20 גזרים בינוניים
2 חופנים עלי סלרי קצוצים דק
20 גר’ גי’נג’ר טרי מגורד
5 ביצים
350 גר’ קמח מנופה
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן

חומרים לקרם סלרי
כוס גבעול סלרי קצוץ ללא עלים
5 כפות מיונז דל שומן
1 כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
אופים את הגזרים אשר עטופים בנייר כסף למשך שעה בתנור בטמפ’ של כ-180 מעלות. לאחר שהתקררו, טוחנים במעבד מזון.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומחברים עד לקבלת עיסה חלקה.

באמצעות כף, יוצרים לביבות ומטגנים על מחבת גריל (נון-סטיק) חמה עם מעט שמן זית.

אופן הכנת קרם סלרי
לטחון הכל במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק.












היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה