fbpx

לביבות וניל לחנוכה

כמות: 20-30 סופגניותמצרכים1 ק"ג קמח מנופה200 גר' קמח תפו"א50 סמ"ק שמן תירס5 ביצים1 ליטר בירה בהירה 10 חלמון ביצה10 כפות אבקת סוכר1 מקל ונילקורט מלחאופן הכנהבקערה עמוקה שמים את הקמח וקמח תפו"א ומערבבים. יוצרים גומה במרכז ויוצקים לתוכה את הביצים השלמות, המלח ו- 5 כפות אבקת סוכרלשים את הבלילה ומוסיפים בהדרגה את הבירהחוצים את מקל הוניל לאורכו לשניים, מגרדים את גרגירי הוניל ומניחים בצדבקערה נפרדת מקציפים את חלמוני הביצים עם שארית אבקת הסוכר ותכולת מקל הוניל עד לקבלת קצף יציבמחברים את הקציפה לבלילה בתנועות סיבוביות עד לקבלת בצק אחידמניחים את הבצק לקירור במשך שעהמחלקים לכדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני (180 מעלות)מעטרים באבקת סוכר ומעט שוקוליתהמלצת השףניתן להוסיף גרידת בטטה, תפוחי עץ או כל פרי מוצק אחר להעשרת הטעם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

כמות: 20-30 סופגניות

מצרכים
1 ק"ג קמח מנופה
200 גר' קמח תפו"א
50 סמ"ק שמן תירס
5 ביצים
1 ליטר בירה בהירה
10 חלמון ביצה
10 כפות אבקת סוכר
1 מקל וניל
קורט מלח

אופן הכנה

בקערה עמוקה שמים את הקמח וקמח תפו"א ומערבבים.

יוצרים גומה במרכז ויוצקים לתוכה את הביצים השלמות, המלח ו- 5 כפות אבקת סוכר

לשים את הבלילה ומוסיפים בהדרגה את הבירה

חוצים את מקל הוניל לאורכו לשניים, מגרדים את גרגירי הוניל ומניחים בצד

בקערה נפרדת מקציפים את חלמוני הביצים עם שארית אבקת הסוכר ותכולת מקל הוניל עד לקבלת קצף יציב

מחברים את הקציפה לבלילה בתנועות סיבוביות עד לקבלת בצק אחיד

מניחים את הבצק לקירור במשך שעה

מחלקים לכדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני (180 מעלות)

מעטרים באבקת סוכר ומעט שוקולית

המלצת השף
ניתן להוסיף גרידת בטטה, תפוחי עץ או כל פרי מוצק אחר להעשרת הטעם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר