לביבות זוקיני

מותג מאסטר שף מציע לחג החנוכה ובעצם לכל השנה מתכון טעים ופשוט ללביבות קישואי זוקיני. גיוון ללביבות תפוחי אדמה המקובלות

מחממים שמן קנולה ומניחים במחבת כף מלאה ממלית הלביבות. משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. צילום אפיק גבאי
מחממים שמן קנולה ומניחים במחבת כף מלאה ממלית הלביבות. משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. צילום אפיק גבאי

מצרכים

4 זוקיני מגוררים וסחוטים מנוזלים

1 בצל מגורר וסחוט מנוזלים

½ חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף

100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

3-4 כפות קמח מקצועי

שמן קנולה לטיגון

להגשה

רוטב צ'ילי מתוק כמו של מאסטר שף

מיונז שום

אופן ההכנה

בקערה מניחים זוקיני מגורר, בצל, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, מיונז הולנדי ומערבבים.

מוסיפים גבינה מגוררת וקמח ומערבבים שוב.

מחממים במחבת שמן קנולה ומניחים כף מלאה ממלית הלביבות.

משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

מגישים לצד מיונז וצ'ילי.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה