לביבות יילו סקווש וטימין

חומרים ואופן ההכנה:לחתוך 7 יילו סקווש ל'גוליאן – לא להשתמש בחלק הפנימילגרד 2 בצלים בפומפיהכף טימין4 כפות קמח2 כפות 1 ביצהמלח ים ופלפלשמן לטיגוןלערבב את כל המרכיבים, בעזרת כף ללבב לביבות ולטגן בחום בינוני.קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

חומרים ואופן ההכנה:
לחתוך 7 יילו סקווש ל'גוליאן – לא להשתמש בחלק הפנימי
לגרד 2 בצלים בפומפיה
כף טימין
4 כפות קמח
2 כפות
1 ביצה
מלח ים ופלפל
שמן לטיגון
לערבב את כל המרכיבים, בעזרת כף ללבב לביבות ולטגן בחום בינוני.

קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר