לביבות כרובית צלויה ואורגנו

חומרים ואופן ההכנה:למרוח ראש כרובית בשמן זית ולצלות ב- 200 מעלות כ- 1/4 שעהלקרר ולחתוך לקוביות1/2 כוס קמח 20 גר אורגנו קצוץמלח ים ופלפלשמן לטיגוןאחרי צליית הכרובית – לפורר את הראש לחתיכות קטנותלערבב עם שאר המרכיביםללבב לביבות ולטגן בשמן חם מספר דקות מכל צד.קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

חומרים ואופן ההכנה:
למרוח ראש כרובית בשמן זית ולצלות ב- 200 מעלות כ- 1/4 שעה
לקרר ולחתוך לקוביות
1/2 כוס קמח
20 גר אורגנו קצוץ
מלח ים ופלפל
שמן לטיגון
אחרי צליית הכרובית – לפורר את הראש לחתיכות קטנות
לערבב עם שאר המרכיבים
ללבב לביבות ולטגן בשמן חם מספר דקות מכל צד.

קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר