לביבות כרישה ודלעת ברוטב יוגורט קארי

חומרים (ל- 40 יחידות):1 ק"ג דלעת מקולפת ומגוררת על פומפייה4 כרישות לא גדולות, קצוצות דק4 שיני שום קצוצות דק2 ענפי טרגון קצוצים דק300 גרם פנקו יפני – פרורי לחם 6 ביצים שלמותמלח יםפלפל שחור גרוס עדיןאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה.מניחים במקרר למשך חצי שעה עד שעה.מכינים לביבות קטנות ומעוגלות, ומכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הלביבות במשך דקה קלה עד לקבלת גוון זהובחומרים לרוטב יוגורט קארי:1 ליטר יוגורט עיזים2 כפות אבקת קארי צהוב או כף מחית קארי ירוקמלח יםצרור כוסברה טרייה קצוצהאופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים לקירור למשך כשעה הצעת הגשה:מניחים כמה לביבות על צלחת מרכזית, ומניחים לידן כמה עלי כרוב אדום – לצבע, וצלוחית קארי לטבילה, בצד.

חומרים (ל- 40 יחידות):
1 ק"ג דלעת מקולפת ומגוררת על פומפייה
4 כרישות לא גדולות, קצוצות דק
4 שיני שום קצוצות דק
2 ענפי טרגון קצוצים דק
300 גרם פנקו יפני – פרורי לחם
6 ביצים שלמות
מלח ים
פלפל שחור גרוס עדין

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מניחים במקרר למשך חצי שעה עד שעה.
מכינים לביבות קטנות ומעוגלות, ומכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הלביבות במשך דקה קלה עד לקבלת גוון זהוב

חומרים לרוטב יוגורט קארי:
1 ליטר יוגורט עיזים
2 כפות אבקת קארי צהוב או כף מחית קארי ירוק
מלח ים
צרור כוסברה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים לקירור למשך כשעה

הצעת הגשה:
מניחים כמה לביבות על צלחת מרכזית, ומניחים לידן כמה עלי כרוב אדום – לצבע, וצלוחית קארי לטבילה, בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר