לביבות כרישה וחמוציות

חומרים ואופן ההכנה:לפרוס 3-4 כרישה – חלק לבן לטגן במעט שמן זית חום בינוני עד הכרישה מתרככת, ולקררחצי כוס חמוציות מיובשות4 כפות קמח1 ביצהמלח ים ופלפלשמן לטיגוןלערבב את כל המרכיבים. בעזרת כף ללבב לביבות ולטגן בחום בינוני.קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

חומרים ואופן ההכנה:
לפרוס 3-4 כרישה – חלק לבן
לטגן במעט שמן זית חום בינוני עד הכרישה מתרככת, ולקרר
חצי כוס חמוציות מיובשות
4 כפות קמח
1 ביצה
מלח ים ופלפל
שמן לטיגון
לערבב את כל המרכיבים. בעזרת כף ללבב לביבות ולטגן בחום בינוני.

קייטרינג קטלית – שף עדו שפירא, החרש 8 נס ציונה, טל. 08-9300300 www.cutlet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר