חומרים:
1 כרובית בינונית
3 צרורות כרישה
1 תפוח אדמה גדול
1 בצל לבן
1 שן שום
2 ביצים
2 כפות קמח
מעט שמן זית
1/2 כוס גבינת פוקורינו
1/2 כוס גבינה צהובה
1/2 כוס בולגרית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
כף טימין קצוץ
שקית פירורי לחם זהובים
אופן ההכנה:
לבשל כרובית עד שתהיה רכה ולסנן מהמים.
לבשל תפו"א ולסנן מהמים.
את הכרישה והבצל לפרוס דק ולאדות בשמן זית כ- 10 דקות על אש נמוכה.
למעוך את הכרובית ותפו"א למחית גסה ולערבב את כל החומרים מלבד פירורי הלחם.
ליצור לביבות בגודל כף יד, לצפות בפירורי לחם.
לטגן בשמן עמוק עד קבלת גוון חום בהיר.
להוציא לנייר סופג.
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה.