לביבות כרישה (פרסה) ואגוזים בניחוח נענע, עם רוטב פלפלים קלויים

חומרים עבור כ- 12 לביבות:2 יחידות כרישה יפה ורעננה1 כף קמח50 גרם אגוזים4 ביציםקורט מלח4 גבעולי נענע רעננים3 גבעולי שמיר שמן לטיגוןאופן ההכנה:חותכים את הכרישה לקוביות קטנות.קוצצים במיני קוצץ המיוחד של Cuisinart אגוזים, נענע ושמיר. מוסיפים ביצים, מלח וקמח ומערבבים היטב.יוצרים לביבות ומטגנים בשמן רדוד עד להזהבה.להגיש עם טחינה.הכנת הרוטב:חמישה פלפלים אפויים בתנור, מקולפים. טוחנים את הפלפלים יחד עם חמש כפות שמן זית, שן אחת של שום, קורט מלח ומעט מיץ לימון טרי בקוצץ של Cuisinart או במעבד מזון, ומגישים מעל הלביבות.

חומרים עבור כ- 12 לביבות:
2 יחידות כרישה יפה ורעננה
1 כף קמח
50 גרם אגוזים
4 ביצים
קורט מלח
4 גבעולי נענע רעננים
3 גבעולי שמיר
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
חותכים את הכרישה לקוביות קטנות.
קוצצים במיני קוצץ המיוחד של Cuisinart אגוזים, נענע ושמיר.
מוסיפים ביצים, מלח וקמח ומערבבים היטב.
יוצרים לביבות ומטגנים בשמן רדוד עד להזהבה.
להגיש עם טחינה.

הכנת הרוטב:
חמישה פלפלים אפויים בתנור, מקולפים.
טוחנים את הפלפלים יחד עם חמש כפות שמן זית, שן אחת של שום, קורט מלח ומעט מיץ לימון טרי בקוצץ של Cuisinart או במעבד מזון, ומגישים מעל הלביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר