לביבות כרישה

מצרכים ל- 5 מנות:300 ג' בטטה מקולפת פרוסה בעובי של 2 ס"מ.150 ג' תפו"א מקולף ופרוס בעובי של 2 ס"מ.100 ג' כרישה קצוצה.2 כפות קמח.2 ביצים.כפית מלח.כפית פלפל.כפית טימין קצוץ.1/2 כפית אגוז מוסקט.לציפוי: פירורי קמח מצה.אופן ההכנה:אופים יחד את תפו"א ובטטה בחום של 200 מעלות רבע שעה עם כיסוי.לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים כ– 20 דקות נוספות באותו החום.מועכים למחית.מאדים את הכרישה עם שמן הזית יחד עם כל התבלינים.מאחדים את הכרישה, תפו"א והבטטה, מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומגלגלים ללביבות במשקל 50 ג' (בגודל כף יד).מצפים בביצה ובפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן עמוק."כדיתא" (מסעדה כשרה)טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 , ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.

מצרכים ל- 5 מנות:
300 ג' בטטה מקולפת פרוסה בעובי של 2 ס"מ.
150 ג' תפו"א מקולף ופרוס בעובי של 2 ס"מ.
100 ג' כרישה קצוצה.
2 כפות קמח.
2 ביצים.
כפית מלח.
כפית פלפל.
כפית טימין קצוץ.
1/2 כפית אגוז מוסקט.
לציפוי: פירורי קמח מצה.

אופן ההכנה:
אופים יחד את תפו"א ובטטה בחום של 200 מעלות רבע שעה עם כיסוי.
לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים כ– 20 דקות נוספות באותו החום.
מועכים למחית.
מאדים את הכרישה עם שמן הזית יחד עם כל התבלינים.
מאחדים את הכרישה, תפו"א והבטטה, מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומגלגלים ללביבות במשקל 50 ג' (בגודל כף יד).
מצפים בביצה ובפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.

"כדיתא" (מסעדה כשרה)
טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 ,
ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר