לביבות מטבעות גבינת עיזים מטוגנות

 

השילוב של ציפוי פריך וגבינה רכה וארומתית מספק חוויה קולינרית מיוחדת.

חומרים ל- 4 מנות:

1 חבילת מטבעות גבינת עיזים
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף קצח
מלח, פלפל
1 כפית סוכר
שמן סויה לטיגון

אופן ההכנה:
מצפים את מטבעות גבינת העיזים של "גד" בקמח, ביצה ופירורי לחם (כמו שניצל) בתוספת מלח, פלפל וגרעיני קצח (אשר מוסיפים לפירורי הלחם).
רצוי לשמור את הלביבות המצופות במקרר כחצי שעה לפחות לפני הטיגון.
במחבת רחבה מחממים שמן סויה רדוד.
ומטגנים את הלביבות חצי דקה מכל צד ומעבירים לנייר סופג, ומשם לצלחת.

מומלץ להגיש על סלט עלים ירוקים עם רוטב ויניגרט עדין, כמנה קלה עם סלסה קרה של עגבניות או כתוספת למנת אנטיפסטי של ירקות קלויים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה