לביבות מסורתיות

מרכיבים ל-4 מנות 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגוררים 2 ביצים 3 כפות קמח תופח אפיכל תלמה מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 קובית תיבולית של קנור בטעם שום ופטרוזיליה תרסיס שמן לטיגון להגשה2 גביעי פרי-פרי לייט 778 בטעם תפוחים אופן ההכנה1. מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה. 2. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים. 3. מגישים כל 2 לביבות עם ½ גביע פרי –פרי לייט.

מרכיבים ל-4 מנות
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגוררים
2 ביצים
3 כפות קמח תופח אפיכל תלמה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 קובית תיבולית של קנור בטעם
שום ופטרוזיליה
תרסיס שמן לטיגון

להגשה
2 גביעי פרי-פרי לייט 778 בטעם תפוחים

אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה.

2. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.

3. מגישים כל 2 לביבות עם ½ גביע פרי –פרי לייט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר