לביבות מסורתיות

 

מרכיבים ל-4 מנות
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגוררים
2 ביצים
3 כפות קמח תופח אפיכל תלמה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 קובית תיבולית של קנור בטעם
שום ופטרוזיליה
תרסיס שמן לטיגון

להגשה
2 גביעי פרי-פרי לייט 778 בטעם תפוחים

אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה.

2. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.

3. מגישים כל 2 לביבות עם ½ גביע פרי –פרי לייט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה