לביבות מעושנות ברוטב חזרת

את הטעם המעושן במתכון זה מעניק האווז למי שלא חסיד של טעם מעושן מומלץ להפחית את כמות האווז.חומרים4 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים בפומפייה דקה3-4 כפות פרורי לחם1 כף קמח2 שיני שום מגורדות באותה פומפייה2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאד200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ דק מאד אף הוא2 ביצים1/4 כפית פלפל אנגלי טחוןמעט פלפל שחור מעט מלחשמן קנולה אקטיב 1 כפית שמן שומשום בכבישה קרה של עץ הזית בריאות מהטבעאופן ההכנהלסחוט את תפוחי האדמה היטב.לערבב היטב את כל החומרים, עד שהמסה תהיה אחידה.לצור לביבות שטוחות, לטגן משני הצדדים, להניח על נייר סופג ולהגיש.תערובת הלביבות צריכה להיות בצקית משהו, אם היא דלילה מדי מוסיפים עוד מעט פרורי לחם בוחשים וממתינים כמה דקות עד שהם יספגו את הנוזלים המיותרים.רוטב חזרתחצי כוס מיונז (אפשר גם 9 אחוז)1 כפית שטוחה חרדל דיז'ון גרגירים1 כפית גדושה חזרת לבנה1 מלפפון כבוש קצוץ דק מאדעירית לקישוטאופן ההכנהלערבב את כל החומרים היטב ולקשט בעירית.להגיש ליד הלביבות.

את הטעם המעושן במתכון זה מעניק האווז למי שלא חסיד של טעם מעושן מומלץ להפחית את כמות האווז.

חומרים
4 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים בפומפייה דקה
3-4 כפות פרורי לחם
1 כף קמח
2 שיני שום מגורדות באותה פומפייה
2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאד
200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ דק מאד אף הוא
2 ביצים
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
מעט פלפל שחור
מעט מלח
שמן קנולה אקטיב
1 כפית שמן שומשום בכבישה קרה של עץ הזית בריאות מהטבע

אופן ההכנה
לסחוט את תפוחי האדמה היטב.
לערבב היטב את כל החומרים, עד שהמסה תהיה אחידה.
לצור לביבות שטוחות, לטגן משני הצדדים, להניח על נייר סופג ולהגיש.
תערובת הלביבות צריכה להיות בצקית משהו, אם היא דלילה מדי מוסיפים עוד מעט פרורי לחם בוחשים וממתינים כמה דקות עד שהם יספגו את הנוזלים המיותרים.

רוטב חזרת
חצי כוס מיונז (אפשר גם 9 אחוז)
1 כפית שטוחה חרדל דיז'ון גרגירים
1 כפית גדושה חזרת לבנה
1 מלפפון כבוש קצוץ דק מאד
עירית לקישוט

אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היטב ולקשט בעירית.
להגיש ליד הלביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר