לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה

מטגנים עד להשחמה של הצד התחתון ואז הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה של הצד השני. צילום אפיק גבאי
מותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה

מצרכים

 ½ חבילת ספגטי כמו של ברילה

3 ביצים
100  גרם אפונה
50  גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית

רוטב ארביאטה כמו של ברילה

אופן ההכנה

מבשלים ספגטי במים רותחים ל-11 דקות ומסננים.

שוברים לקערה ביצים.

מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.

מערבבים היטב.

מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים.

בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח.

מטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה של הצד השני.

הגשה

 מוציאים לנייר סופג.

מגישים לצד רוטב ארביאטה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר