לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה

מותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה לכבוד חג החנוכה

מטגנים עד להשחמה של הצד התחתון ואז הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה של הצד השני. צילום אפיק גבאי
מטגנים עד להשחמה של הצד התחתון ואז הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה של הצד השני. צילום אפיק גבאי

מצרכים

 ½ חבילת ספגטי כמו של ברילה

3 ביצים
100  גרם אפונה
50  גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית

רוטב ארביאטה כמו של ברילה

אופן ההכנה

מבשלים ספגטי במים רותחים ל-11 דקות ומסננים.

שוברים לקערה ביצים.

מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם.

מערבבים היטב.

מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים.

בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח.

מטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה של הצד השני.

הגשה

 מוציאים לנייר סופג.

מגישים לצד רוטב ארביאטה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה