לביבות עדשים הודיות

חומרים:1/2 כוס עדשים כתומים מושרים כשעה במים קרים1/2 כוס עדשים ירוקים (חומים) מושרים כשעתיים במים1 בצל לבן יבש קצוץ3 שיני שום קצוצות2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה 1/2 כפית אבקת קארי1/2 כפית כמון טחוןמלח ופלפל שחור לטעם1 ביצה טרופה2 כפות קמח או קמח אורז או קמח חומוסשמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגוןאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית.במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה.להניח לביבות במחבת לטיגון בעזרת שתי כפות.לאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת.

חומרים:
1/2 כוס עדשים כתומים מושרים כשעה במים קרים
1/2 כוס עדשים ירוקים (חומים) מושרים כשעתיים במים
1 בצל לבן יבש קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
1/2 כפית אבקת קארי
1/2 כפית כמון טחון
מלח ופלפל שחור לטעם
1 ביצה טרופה
2 כפות קמח או קמח אורז או קמח חומוס
שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה.
להניח לביבות במחבת לטיגון בעזרת שתי כפות.
לאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר