לביבות עדשים וירק צמחוניות

מותג מאסטר שף מציע לחג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק.  רק 10 דקות הכנה וניתן להפוך את המתכון לטבעוני

יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. צילום מאסטר שף
יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. צילום מאסטר שף

מצרכים

2 קופסאות עדשים כמו של מאסטר שף מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם

חצי כוס שבבי בצל מטוגן כמו של מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה

רוטב סרירצ'ה ומיונז שום מאסטר שף

אופן ההכנה

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה.

מוסיפים את שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון, ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק.

יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.

מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.

לטבעוניים

ניתן להחליף את הביצה ב- 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים.

לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה