לביבות קינואה

מוסיפים לתערובת הירקות את הקינואה המבושלת, ביצים, קמח מלח ופלפל ויוצרים לביבות שטוחות. צילום ארז בן שחר
חברת מיה תעשיות מזון מציעה לרגל חנוכה מתכון בריאות לאירוח בחג. מתאים לכ-35 לביבות, זמן הכנה כ-15 דקות, זמן אפייה בתנור כ-40 דקות

מצרכים

1 כוס קינואה מעורבת כמו של מיה תעשיות מזון (מבושלת על ההוראות על האריזה)

3 תפוחי אדמה מגורדים

2 גזרים מגוררים

1 בצל מגורד

2 קישואים מגורדים

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים

4כפות קמח

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מערבבים את הירקות ומניחים במסננת במשך 60 דקות עד להוצאת הנוזלים.

מוסיפים לתערובת הירקות את הקינואה המבושלת, ביצים, קמח מלח ופלפל.

יוצרים לביבות שטוחות.

מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים.

ניתן גם לאפות בתנור עד שמזהיב – 25-30 דקות, להפוך ולהחזיר לתנור לעוד כ-10 דקות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר