לביבות קישואים עם גבינה

מרכיבים ל-4 מנות2 כוסות קישואים, מגוררים 150 גרם גבינה לבנה 5% שומן בנייר 2 ביצים 1 בצל בינוני, קצוץ דק 3 כפות קמח רגיל מלח ופלפל שחור טחון, טרי תרסיס שמן לטיגון להגשה גביע יוגורט או לבן 3% שומן חופן שמיר קצוץ אופן ההכנה1. שמים את הקישואים במסננת, ומנקזים היטב מהנוזלים. סוחטים היטב ומעבירים לקערה. 2. מוסיפים לקישואים את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב. 3. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים. 4. מגישים עם רוטב היוגורט והשמיר.

מרכיבים ל-4 מנות
2 כוסות קישואים, מגוררים
150 גרם גבינה לבנה 5% שומן בנייר
2 ביצים
1 בצל בינוני, קצוץ דק
3 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל שחור טחון, טרי
תרסיס שמן לטיגון
להגשה
גביע יוגורט או לבן 3% שומן
חופן שמיר קצוץ

אופן ההכנה
1. שמים את הקישואים במסננת, ומנקזים היטב מהנוזלים. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים לקישואים את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.

3. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.

4. מגישים עם רוטב היוגורט והשמיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר