לביבות שורשים עם בשר טלה

 

חומרים:
2 תפוחי אדמה מגורדים על פומפייה דקה
חצי כוס מתערובת של שורש סלרי ושורש פטרוזיליה מגורדים על פומפייה דקה אף הם
300 גרם בשר טלה טחון
2 כפות צנוברים
1 גזר מקולף ומגורד על פומייה דקה
1 כפית בהרט
2-3 ביצים
4 כפות פירורי לחם
פלפל שחור ומלח
שמן קנולה / שמן מיקס של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון

אופן ההכנה:
לסחוט את תפוחי האדמה היטב
לערבב את כל החומרים
לטגן בשמן ולהניח על נייר סופג

להגיש על טחינה אדומה:
על חצי כוס טחינה גולמית, בזמן ההכנה נכניס חוץ מהשום הלימון והמים לבלנדר, כף גדושה של עגבניות מיובשות מושרות בשמן זית.


לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה