לביבות תירס

החומרים לבלילה1 קופסא גרעיני תירס ללא נוזלי השימור3 כפות גבינה לבנה – חמישה או תשעה אחוז1 כפית שטוחה מלח3-4 כפות גדושות קמח תופח2 ביציםשמן לטיגוןאופן הכנהלערבב היטב את כל החומרים.לצקת שמן בנדיבות למחבת גדולה. לחמם את המחבת על אש בינונית. בעזרת כף לצקת למחבת מבלילה.לטגן עד שחלק עליון מקריש ותחתון מזהיב. להפוך צד ולטגן עד הזהבה(זמן הטיגון מהיר וצריך להיזהר שהלביבות לא יחרכו).כשהלביבות מוכנות להוציא מהמחבת לצלחת עם נייר סופג.

החומרים לבלילה
1 קופסא גרעיני תירס ללא נוזלי השימור
3 כפות גבינה לבנה – חמישה או תשעה אחוז
1 כפית שטוחה מלח
3-4 כפות גדושות קמח תופח
2 ביצים
שמן לטיגון

אופן הכנה
לערבב היטב את כל החומרים.לצקת שמן בנדיבות למחבת גדולה.

לחמם את המחבת על אש בינונית. בעזרת כף לצקת למחבת מבלילה.

לטגן עד שחלק עליון מקריש ותחתון מזהיב. להפוך צד ולטגן עד הזהבה(זמן הטיגון מהיר וצריך להיזהר שהלביבות לא יחרכו).

כשהלביבות מוכנות להוציא מהמחבת לצלחת עם נייר סופג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר