fbpx

לביבות תפוחי אדמה וגבינה צהובה

מצרכים:600 גרם פירה מתפוחי אדמה למילוי ואפיה125 גרם גבינה צהובה2 כפות קמח 1 ביצה מלח פלפל שחור פלפל אנגלי שמן זית לטיגון אופן ההכנה:בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מנת ליצור לביבה.לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.להגיש חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
600 גרם פירה מתפוחי אדמה למילוי ואפיה
125 גרם גבינה צהובה
2 כפות קמח
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
בקערה לערבב פירה וגבינה.
להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
במחבת טפלון לחמם שמן זית.
לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מנת ליצור לביבה.
לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
להגיש חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר