לביבות תפוחי אדמה וטל העמק

מצרכים600 גרם פירה תפו"א 125 גרם גבינת טל העמק 2 כפות קמח 1 ביצה מלח פלפל שחור פלפל אנגלי שמן זית לטיגון אופן ההכנהבקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.להגיש חם

מצרכים
600 גרם פירה תפו"א
125 גרם גבינת טל העמק
2 כפות קמח
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה
בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.

במחבת טפלון לחמם שמן זית.

לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.

להגיש חם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר