fbpx

לביבות תפוחי אדמה וטל העמק

מצרכים600 גרם פירה תפו"א 125 גרם גבינת טל העמק 2 כפות קמח 1 ביצה מלח פלפל שחור פלפל אנגלי שמן זית לטיגון אופן ההכנהבקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.להגיש חם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
600 גרם פירה תפו"א
125 גרם גבינת טל העמק
2 כפות קמח
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה
בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.

במחבת טפלון לחמם שמן זית.

לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.

להגיש חם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר