לביבות תפוחי אדמה ופירות יבשים עם קרם מסקרפונה ומייפל

מצרכים: 300 גר' תפו"א 1נגזר 1 בצל קטן-בינוני גרידת תפוז מתפוז אחד 25 גר' קוביות משמש 25 גר' קוביות אננס מיובש 25 גר' קוביות תמרים 25 גר' קוביות תאנים מיובשות 25 גר' צנוברים קלויים 2-3 כפות קמח קורט מלח 80 גר' סוכר גבינת מסקרפונה רוטב מייפל אופן ההכנה: מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה. סוחטים היטב מכל הנוזלים ומניחים בקערה.מצרפים את כל שאר התוספות (ללא הגבינה והמייפל). מטגנים בשמן לא עמוק עד השחמה משני הצדדים, ומניחים על נייר סופג. מסדרים הלביבות על צלחת הגשה.יוצרים מעל כל לביבה, על ידי זילוף או בכף, ערימה קטנה של גבינה. יוצרים גומה בתוך הגבינה, ומזלפים פנימה רוטב מייפל. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

מצרכים:
300 גר' תפו"א
1נגזר
1 בצל קטן-בינוני
גרידת תפוז מתפוז אחד
25 גר' קוביות משמש
25 גר' קוביות אננס מיובש
25 גר' קוביות תמרים
25 גר' קוביות תאנים מיובשות
25 גר' צנוברים קלויים
2-3 כפות קמח
קורט מלח
80 גר' סוכר
גבינת מסקרפונה
רוטב מייפל

אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה.
סוחטים היטב מכל הנוזלים ומניחים בקערה.
מצרפים את כל שאר התוספות (ללא הגבינה והמייפל).
מטגנים בשמן לא עמוק עד השחמה משני הצדדים, ומניחים על נייר סופג.
מסדרים הלביבות על צלחת הגשה.
יוצרים מעל כל לביבה, על ידי זילוף או בכף, ערימה קטנה של גבינה.
יוצרים גומה בתוך הגבינה, ומזלפים פנימה רוטב מייפל.
מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר