fbpx

לביבות תפוחי אדמה ופירות יבשים עם קרם מסקרפונה ומייפל

מצרכים: 300 גר' תפו"א 1נגזר 1 בצל קטן-בינוני גרידת תפוז מתפוז אחד 25 גר' קוביות משמש 25 גר' קוביות אננס מיובש 25 גר' קוביות תמרים 25 גר' קוביות תאנים מיובשות 25 גר' צנוברים קלויים 2-3 כפות קמח קורט מלח 80 גר' סוכר גבינת מסקרפונה רוטב מייפל אופן ההכנה: מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה. סוחטים היטב מכל הנוזלים ומניחים בקערה.מצרפים את כל שאר התוספות (ללא הגבינה והמייפל). מטגנים בשמן לא עמוק עד השחמה משני הצדדים, ומניחים על נייר סופג. מסדרים הלביבות על צלחת הגשה.יוצרים מעל כל לביבה, על ידי זילוף או בכף, ערימה קטנה של גבינה. יוצרים גומה בתוך הגבינה, ומזלפים פנימה רוטב מייפל. מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
300 גר' תפו"א
1נגזר
1 בצל קטן-בינוני
גרידת תפוז מתפוז אחד
25 גר' קוביות משמש
25 גר' קוביות אננס מיובש
25 גר' קוביות תמרים
25 גר' קוביות תאנים מיובשות
25 גר' צנוברים קלויים
2-3 כפות קמח
קורט מלח
80 גר' סוכר
גבינת מסקרפונה
רוטב מייפל

אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות ומגרדים בפומפייה.
סוחטים היטב מכל הנוזלים ומניחים בקערה.
מצרפים את כל שאר התוספות (ללא הגבינה והמייפל).
מטגנים בשמן לא עמוק עד השחמה משני הצדדים, ומניחים על נייר סופג.
מסדרים הלביבות על צלחת הגשה.
יוצרים מעל כל לביבה, על ידי זילוף או בכף, ערימה קטנה של גבינה.
יוצרים גומה בתוך הגבינה, ומזלפים פנימה רוטב מייפל.
מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר