לביבות תפוחי אדמה

מצרכים:6 תפוחי אדמה 2 בצל 2 שיני שום 2 ביצים 5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)מלח ופלפל לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנה:מומלץ לטחון את תפוחי האדמה, הבצל והשום במטחנת בשר. אם אין  – ניתן לגרד על מגרדת דקה. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים. מתבלים עם המלח ופלפל. שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ. מטגנים עד לקבלת צבע שחום. מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

מצרכים:
6 תפוחי אדמה
2 בצל
2 שיני שום
2 ביצים
5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מומלץ לטחון את תפוחי האדמה, הבצל והשום במטחנת בשר. 
אם אין  – ניתן לגרד על מגרדת דקה.
מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים.
מתבלים עם המלח ופלפל.
שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ.
מטגנים עד לקבלת צבע שחום.
מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר