fbpx

לביבות תפוחי אדמה

מתכון לחנוכה אבל לא רק לחג זה מטעם חברתBpatent יצרנית ומשווקת פומפייה מסתובבת רב תכליתית שזכתה בפרס מוצר השנה ל-2019 בקטגוריית כלי מטבח
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל- 12 לביבות

5 תפוחי אדמה

2 בצלים

1 ביצה

2 כפות קמח רגיל

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט טחון

צילום רועי שר
צילום רועי שר

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה והבצל.

מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה ושמים בקערה.

קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.

מוסיפים את הקמח, הביצה, המלח, הפלפל ואגוז מוסקט.

מערבבים בעזרת הידיים.

כשהתערובת אחידה מעבירים למסננת ומניחים מעל קערה ל- 30 דקות.

עוברים לשלב הטיגון

מחממים שמן במחבת.

לוקחים חלק מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד. מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים.

מוציאים ומניחים על נייר סופג.

מומלץ להוסיף בצד שמנת 9%.

Bpatent מציעה פומפייה מסתובבת רב תכליתית כוללת 3 סכינים לחיתוך וגירוד: סכין פרוסות, סכין מגרדת גסה, סכין מגרדת דקה. קלה ומהירה להרכבה, מאפשרת עבודה בטוחה, נוחה לאחסון ונשטפת במדיח  הכלים. המחיר 149 ₪  (אחריות לשנה). להשיג באתר החברה ורשתות ייעודיות.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר