לביבות תפוחי אדמה

 

מצרכים:
6 תפוחי אדמה
2 בצל
2 שיני שום
2 ביצים
5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מומלץ לטחון את תפוחי האדמה, הבצל והשום במטחנת בשר. אם אין אזי לגרד על מגרדת דקה.
מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים.
מתבלים עם המלח ופלפל.
שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ.
מטגנים עד לקבלת צבע שחום.
מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

פסטיבל תפוחי האדמה הרביעי יערך ביום, יום שני, 13 באפריל 2009, י"ט בניסן תשס"ט, חוה"מ פסח, במצפה גבולות, חבל הבשור. במסגרת הפסטיבל יערכו פעילויות לילדים, כולן על טהרת תפוחי האדמה! בין האירועים – מופעים לילדים, תחרויות היתוליות נושאות פרסים, פיסול בפירה, הכנת חותמות אישיות מתפוחי אדמה, מופעי בישול וכן סיורים בשדות תפוחי אדמה והוצאת תפוחי אדמה מהשדה. עוד בפסטיבל – שוק איכרים ואומנים מחבל הבשור, מטס ראווה צבעוני, ג'יפים לילדים בנהיגה עצמית, מאכלים מתפוחי אדמה ומוצרי צ'יפס, תערוכת זנים שונים ועוד.
באי הפסטיבל יקבלו שי אביבי: שקית תפוחי אדמה מובחרים מתנת מגדלי תפוחי האדמה בחבל הבשור. הכניסה לפסטיבל בתשלום סמלי של 10 ₪ למשתתף.
למידע נוסף ופרטים על אתרי בילוי ולינה באזור:
www.habsor.co.il מידעפון 052-9991003






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה