לביבות

המצרכים לכ- 20 לביבות (ל 6 אנשים)8 תפוחי אדמה בינוניים3 ביצים1 כוס קמח1 כפית מלח,חצי כפית פלפלשמן זית של יד מרדכי לטיגון ובישולאופן ההכנה1. לגרר בפומפיה את תפוחי האדמה2. להוסיף את יתר החומרים ולערבב3. ליצור כדורים מהתערובת ולשטחם (למחוץ מעט בכדי שיצאו הנוזלים)4. לטגן בשמן עמוק- שמן זית של יד מרדכי לטיגון, משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות5. להניח על נייר סופג6. להגיש חם.טיפניתן להוסיף לתערובת גבינה מלוחה או גבינת עיזים לפי הטעם.

המצרכים לכ- 20 לביבות (ל 6 אנשים)
8 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית מלח,חצי כפית פלפל
שמן זית של יד מרדכי לטיגון ובישול

אופן ההכנה
1. לגרר בפומפיה את תפוחי האדמה
2. להוסיף את יתר החומרים ולערבב
3. ליצור כדורים מהתערובת ולשטחם (למחוץ מעט בכדי שיצאו הנוזלים)
4. לטגן בשמן עמוק- שמן זית של יד מרדכי לטיגון, משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות
5. להניח על נייר סופג
6. להגיש חם.

טיפ
ניתן להוסיף לתערובת גבינה מלוחה או גבינת עיזים לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר